Kiugrott a nyolcadikról egy karcagi ápolónő

GYÁSZ
2015 július 24., 07:57
comments 108

Csütörtök délután leugrott a Kátai Gábor Kórház tűzlépcsőjéről az egyik ápoló. Valószínűleg öngyilkos akart lenni. Nagyné László Erzsébet, a kórház főigazgatója a szoljon.hu-nak elmondta, hogy a 42 éves nő már majdnem 20 éve dolgozott a kórházban. Épp délutános műszakban volt, amikor a vészkijárat ajtaját kinyitva kiment az oldalsó tűzlépcsőre, és onnan leugrott. Miután az osztályon a kolléganője nem találta, elkezdte keresni, így talált rá a lépcső alján.

A megyei rendőr-főkapitányság vizsgálja az esetet, az elsődleges információk alapján az idegenkezűség kizárható. (szoljon.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.