A portás szólt a rendőröknek, hogy valaki garázdálkodik a munkásszállón, pedig elfogatóparancs volt ellene

bűnügy
2015 július 27., 09:52
comments 20

Egy mosonmagyaróvári munkásszálló portása hívta szombat este 22:10-kor a rendőröket, hogy a szálló egyik szobájának az ajtaját egy férfi betörte, és az ott lévő berendezési tárgyakat megrongálta.

A rendőrök megállapították, hogy a 29 éves újrónafői N. Attila a korábban bérelt szobájába erőszakkal ment be, és a bútorokat összetörte. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd rongálás miatt kihallgatták.

A bejelentőt, a 30 éves mosonmagyaróvári T. Jánost is ellenőrizték, és kiderült, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság és a Soproni Járásbíróság zaklatás és súlyos testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot ellene. A rendőrök elfogták, előállították, majd a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.