Egy kis vágással született meg a hétvége virális szenzációja, az ajándékmarkolóba szorult baba

külföld
2015 július 27., 04:29
comments 77

A hétvége virális szenzációja ez a fotó volt:

My wife is going to kill me

Posted by The LAD Bible Oz on Saturday, July 25, 2015

"Az asszony meg fog ölni."

Ezzel a kommenttel tette ki a Facebookra a képet az ausztrál The LAD Bible Oz mémgyártó oldal.

Lett is nagy felháborodás a dologból, de akkora, hogy a képen látható gyermek anyja, Alyson Parsons kénytelen volt rendet rakni.

Még ha amúgy a kép mellé írt kommentár igaznak is bizonyult: a gyerekre tényleg az apja vigyázott, és a nej valóban nem volt boldog.

A csecsemő viszont egy pillanatig sem volt semmilyen veszélyben, ami egyből kiderül, ha megnézzük az eredeti fotót:

Ahhhh it's OK everyone! Stop panicking

Posted by Alyson Parsons on Sunday, July 26, 2015

Igen, ott, a bal alsó sarokban ott a kulcs az ajándékmarkolóhoz.

Mint kiderült, annyi történt, hogy miközben Parsons végre elszabadulhatott egy kicsit mulatni a baba mellől, a gyerekre életében először vigyázó apa úgy gondolta, jó móka lesz megtréfálni. Ezért küldte SMS-ben a képet, amiről Parsons azonnal tudta, hogy törzshelyükön készült, ahol mindenkit ismernek, így biztos lehetett benne, hogy semmi baj nem érheti a lányát.

Így ő és férje is elég jól szórakoztak azon, hogy vasárnap több ezren próbálták megfejteni, hogy mégis hogyan mászhatott be a csecsemő az automatába. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.