Meseszép lett a Dob utca a felújítás után

dob_utca_2_2

Öröm látni, hogy a belvárosi építők milyen merészen bánnak a térelemekkel. Bátran ötvözik az uniós támogatásokból fizetett térköves korszakot az őszintén kelet-európai olvadós aszfalttal, emlékeztetve minket arra, hogy mi volt itt a beruházások előtt és mi lesz, ha elfogy a fejlesztési pénz. A taktilis jelek pedig gyönyörűen keretbe foglalják az egész fejlődéstörténetet.

A Dob utcának ezt a szakaszát egyébként 3 év alatt most újították fel harmadszor. 2012-ben az önkormányzat még úgy gondolta, hogy hadd szóljon, ezért 100 millió forintból az egész utcát térkőből rakták ki. Arra azonban nem igazán gondoltak, hogy ezen autók is fognak járni, így az elég hamar szét is ment, amit a kivitelezőnek saját költségéből kellett kijavítania. Mivel az autók továbbra sem kerülik el az utcát, a kivitelező megunta a maszatolást, és harmadszorra már aszfalttal húzta be a szakaszt.

A zseniálisan megtervezett beruházásról az RTL riportot is készített:

(Kép: 7.kerulet.ittlakunk.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.