Tállai András kaphatja meg Vida székét?

POLITIKA
2015 július 28., 04:07
comments 103

Nem cáfolta a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, hogy beülhet Vida Ildikó székébe. Tállai András a Népszavának csak annyit mondott arról, hogy az ő neve is felmerült mint NAV-vezér, hogy

"én is csak olvastam."

A lap úgy tudja, hogy a keddi kormányülésen Orbán már azt mondta, hogy tárgyalt a lehetséges vezetőről és vezetővel is. Tállai kapná a posztot. Az államtitkárt erős lobbistának, de Orbán jó káderének is tartják. Emlékezetes eset volt mikor a miniszterelnöknek egy páros portrét adott, amin Orbán Puskás mellett látható:

photo_camera Tállai András egy Orbánt és Puskást ábrázoló képpel.

Tállai állítólag ragaszkodik ahhoz, hogy a NAV maradjon egyben, és Orbán álljon el attól az elképzelésétől, hogy az adóhatóságtól kiszervezi a Vám- és Pénzügyőrséget. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.