Gázpisztollyal raboltak ki négy szír menekültet Szegeden

bűnügy
2015 július 29., 17:14
comments 329

A zöldhatáron át Magyarországra érkezett négy szír állampolgárnak két férfi ajánlotta fel Szeged külterületén kedden, hogy 750 euróért a fővárosba szállítják őket. Az menekültek igent mondtak és beültek az autóba. Útközben gázpisztollyal a pénz átadására kényszerítették őket, majd kitették a menekülteket a kocsiból Szegeden. A négy szír ezután a rendőrséghez fordult.

vlcsnap-2015-07-29-17h48m10s107_0

A rendőrök kinyomozták az autó rendszámát és a hódmezővásárhelyi rendőrök felismerték az autót, elfogták a benneülő R. Zoltánt. A kocsiban ott volt a gázpisztoly is. A 21 éves férfit rablás bűntettének gyanújával őrizetbe vették, társát még keresik. (Délmagyar.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.