Jön a kis Zuckerberg

Egészségügy
2015 július 31., 18:10
comments 209

Mark Zuckerberg a Facebookon (hol máshol?) jelentette be, hogy feleségével Priscilla Channel gyereket várnak.

A posztban leírja, hogy ez azért is különösen nagy öröm számukra, mert már elég régóta próbálkoznak, a feleségének már három vetélése is volt. Zuckerberg leírta, hogy ezek szörnyű élmények volt, mert már tele voltak tervekkel. Ráadásul nem is nagyon tudják megoszatni senkivel, mert senki sem mer nyíltan beszélni a vetélésről, mert érintettek úgy érzik, hogy ők is felelősek azért, ami történt.

Zuckerbeg és

Csak akkor jöttek rá, hogy ez milyen gyakran megtörténik, mikor elkezdtek beszélni a barátaikkal, akiknek azóta már egészséges gyerekeket nevelnek.

Zuckerbergék azt remélik, hogy ha megosztják ezeket az élményeiket, akkor azzal reményt adhatnak az embereknek.

Szerencsére már a terhességnek abban aszakaszában vannak, hogy a vetélés veszélye elég alacsony. Priscilla  és a baba pedig egészségesek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.