Itt az amerikai képviselő, aki szerint a melegházasság legalizálása oda vezet, hogy az emberek hamarosan hozzámehetnek a fűnyírójukhoz

külföld
2015 augusztus 01., 18:04
comments 180

Steve King republikánus képviselő Iowából, ott mutatta be épp a párt egyik elnökaspiránsát, Mike Huckabee-t a helyieknek, ekkor ejtette el ezt a megjegyzést.

King nem is csak összevissza poénkodik vagy a levegőbe beszél, egy keresztény ügyvéd mondta el neki, hogy a legfelső bíróság döntésének szövegét olvasva igazából egyetlen emberi lény elég egy párkapcsolathoz, és a jövőben akár a fűnyíródhoz is hozzámehetsz. Kinget meggyőzte az érvelés, sajátjaként tekint rá.

king

Olyan republikánus politikus már eddig is akadt, aki az azonos neműek házasságába az ember-ember kapcsolat túlhaladását látta bele, Rick Santorum például ember-kutya házasságot vizionált. De King az első ismert politikus, aki elhagyta az élőlények terrénumát és olyan vidékre evezett, ami még David Cronenbergtől is merész húzás lenne.

King mostanában nemrég nagy formában van, nemrég azzal került be a hírekbe, hogy Obama lakhatási ügyekért felelős biztosáról, Julian Castróról írta azt, hogy annyira latino és hispán, amennyire ő maga. Ami meglehetősen nehezen értelmezhető kijelentés, mivel Castro tényleg latino, míg King meg nem. (RawStory)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.