Átköltözött a Törökbálinton talált aligátorteknős Veresegyházára

ÁLLAT
2015 augusztus 02., 15:53

Szombat este talált egy kifejlett húsz kilós, harminc centis aligátorteknőst egy kutyasétáltató nő Törökbálintot. Az Amerikában őshonos állat veszélyesnek minősül, tartásához engedélyre van szükség. Az állatharapása nagyon erős. A rossz állapotban lévő teknős állatorvosi ellátásban részesült, majd a veresegyházi medveotthonba szállították. Ha jobban lesz, kifutón lehet majd látni. Az állatért senki sem jelentkezett. (MTI Fotó: Marjai János)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.