https://img.444.hu/kerites_magyar_szerb_hatar.jpg

Elkezdték építeni a magyar-szerb határon a kerítést

határ
2015 augusztus 03., 08:57
comments 285

Az MTI tudósítója az Ásotthalom-Királyhalom közelében lévő határátkelő mellett győződött meg a munkavégzésről. Jelenleg a katonák acélkarókat vernek le az előző héten előkészített, az aljnövényzettől megtisztított és munkagépekkel elegyengetett terepen. A Délmagyar információ szerint a katonák mellett 318 közmunkás is részt vesz majd a munkákban. Orbán Tudnádfürdőn jelentette be, hogy a műszaki határzár augusztus 31-én teljes, 175 km-es hosszában állni fog. (MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.