FONTOS: ismertették az augusztus 20-i állami ünnepségek programját!

ünnep
2015 augusztus 04., 08:13
comments 4

Az MTI-ből derült ki a Sziget Fesztivál afterpartijának is beillő állami ünnepség várva várt részletes programja:

A budapesti Kossuth téri honvédtisztavatás után augusztus 20-án az idén is lesz parlamenti nyílt nap, Magyar ízek utcája, a Várkert Bazárnál pedig egész nap családi programokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

És:

A szokásokhoz híven aratómenetet tartanak, megrendezik a Szent Jobb-körmenetet és az ünnepi programokat tűzijáték zárja.

Az államalapítás ünnepének programjait Kun Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára ismertette a Parlamentben. A vezérőrnagy elmondta, hogy a programok biztonságos lebonyolításáért idén is az Operatív Törzs felel. A meteorológiai szolgálat félóránként ad majd jelentést arról, várható-e bármilyen veszélyes időjárási jelenség.

A tűzijátékért felelős Leskovics Pirotechnika Kft. vezető pirotechnikusa, Leskovics Éva elmondta: a legkorszerűbb és a legbiztonságosabb termékekkel dolgoznak, a profi indítógép biztosítja, hogy szükség esetén azonnal leállíthassák a tűzijátékot.

Amint több részletet megtudunk, cikkünk frissülni fog.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.