Kevin Bacon több faszt akar

2015 augusztus 4., kedd 10:36
107

Kevin Bacon, aki tavaly bacont evett, megelégelte, hogy miközben a filmekben és sorozatokban a meztelen nők látványa teljesen megszokottá vált, egy pucér férfi faszt szinte nagyítóval kell keresni a kultúrában. Ez nem fair, mert a férfi színészek is szeretnének pucérkodni – mondta a #FreeTheBacon hashtaggel a farkak kiszabadításáért mozgalmat indító Kevin Bacon. A Mashable-lal készített videót érdemes megnézni, mert tele van magyarul visszaadhatatlan szóviccel.

kevin bacon freethebacon

Hogy szemléltesse a problémát, a Trónok harcát hozta fel, aminek minden részében vagy három szexjelent is van, tele meztelen nőkkel, de csupasz faszt bezzeg nem tolnak az arcunkba percenként. Bacon felajánlotta azt is, hogy a Szürke ötven árnyalata-sorozat következő része akár az órákon át közelről mutatott pénisze is lehetne. Kevin Bacon egyébként már a Vad vágyakban is látható volt meztelenül, ráadásul digitális trükkök nélkül mutatta meg a hímvesszejét.

Az egész mögött valószínűleg az áll, hogy a héten jön ki a Cop Car című új filmje.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt