Kiakadt a teniszszövetségre a válogatottból kizárt Gálfi Dalma apja

Felháborítónak tartja a Magyar Tenisszövetség kommunikációját Gálfi Tamás, az idén a wimbledoni tenisztorna junior női párosában Stollár Fannival párban győztes Gálfi Dalma édesapja.

A szövetség vasárnap jelentette be, hogy

sportemberhez nem méltó viselkedésük miatt

négy versenyzőt, köztük Gálfit és Stollárt is kizárta az utánpótlás-válogatottból. A hír alá az interneten a kommentelők persze drogozós, italozós beszólásokat írtak, ez pedig eléggé megviselte a nyári svájci Eb-n Stollárral párban döntőbe jutó versenyző apját.

Valójában ugyanis szó sem volt sportemberhez nem méltó magatartásról, valójában a szövetség és a versenyző közti nézeteltérésről van szó.

Gálfi saját erőnléti edzővel készül, aki az Eb idejére is külön edzésprogramot állított össze neki. Gálfi ezt a programot követte kint is, így amikor az egyik napra nem volt neki előírva kondiedzés, annak ellenére sem volt hajlandó azt elvégezni, hogy a szövetség által küldött kísérő kötelezni akarta erre. (Via Blikk. A címlapképet Gálfi Dalma Facebook-oldaláról szedtem.)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.