Mielőtt Windows 10-re frissítenek, feltétlenül töröljék a pornógyűjteményüket a "Saját képek" mappából

életmód
2015 augusztus 4., 11:01
comments 337

Uj Péter early adopterként mindannyiunk legnagyobb örömére már Windows 10-re frissített - a heves hanghatással kísért folyamat csupán két napig tépázta az idegeinket itt a szerkesztőségben.

De Péter és mi olcsón megúsztuk. Legalábbis olcsóbban, mint a FalloutBoS nevű redditor, aki éjszaka bekapcsolva hagyta a számítógépét, hogy a windows frissülhessen, így hajnalban arra ébredhetett, hogy

neje dühösen kérdezgeti a képernyőkímélőn futó kemény pornóról.

"Ingyen windows és ingyen költözés a garázsba" - kommentálta az esetet.

Mint kiderült, FalloutBoS abban hibázott, hogy pornógyűjteményét a felhasználói "Saját képek" mappa egyik almappájának mélyére rejtette, az új Windows pedig az almappákból is begyűjti a képeket a képernyőkímélő diavetítőjéhez.

FalloutBoS története végül happy enddel zárult: miután történetével világhírű lett, a neje is megbocsátott, mert a nyilvános megalázást már elégséges büntetésnek érezte. Azóta csak nevetnek a történteken, sőt, kétszer már dugtak is. "Internetes híresség lettem" - írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt