300 kilométeres fallal védekeznének a gazdag hippik ellen

külföld
2015 augusztus 06., 15:03
comments 109

300 kilométer hosszú falat kellene húzni San Francisco köré, hogy a Burning Man fesztiválra távozó hippik ne tudjanak visszajönni a városba – áll a Cultivated Wit nevű kaliforniai civil szervezet felhívásában.

wall-around-sf

A kerítésnek csináltak kamu közösségi finanszírozós oldalt is, ahol a kamuszámláló már 750 ezernél, az általuk felajánlott pénz pedig több mint 2 milliárd dollárnál áll. A fal kamuköltsége 7,3 milliárd dollár lenne, szóval fajlagosan sokkal drágább, mint amint Orbánék a déli határunkra felhúzott szögesdrót kerítésre kitaláltak, főleg annak fényében, hogy 3,5 millió önkéntes falépítőre számítanak.

(Dangerousminds, Megagogo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.