Megérkezett az Antikrisztus: Nutella, fánk és milkshake egyetlen gyilkos kompozícióba illesztve

gasztronómia
2015 augusztus 06., 09:32
comments 167

Egy kávézó Sydneyben vetette el a sulykot ezzel a kombóval. A Foodcraft Espresso and Bakery nevű hely kreálmányát tíz dollárért adják, és nagyjából arról van szó, hogy fognak egy fánkot, megtömik Nutellával, majd az egészet rárakják egy nutellás tejshakere, és átszúrják egy szívószállal. Őrület.

nutella

Azt nem tudni, hogy hány kalória van egy ilyenben, de még a kávézó tulajai is a szívinfarktus szót használták, amikor meséltek minderről a Mashablenek.

A dolog mindenesetre meglehetősen népszerű lett, aznap, amikor az interjú készült, négyszáz adaggal készültek, harminc kiló Nutellát használtak el, de délelőtt 11-re elfogyott minden. Korábban kellett bezárniuk aznap. További képek a kávézó Instagramján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.