Az egész világot felforgató esemény lehet szeptember második hetében

vallás
2015 augusztus 07., 19:55

iphone_robban

A Buzzfeed úgy értesült, hogy az új iphone 6s és 6s plus telefonokat szeptember hetedike és kilencedike között mutatják majd be. A Mashable-nek még ez sem volt elég, megnézték, hogy eddig mindig keddenként volt a premier, szóval a paradigmaváltás dátuma szeptember nyolcadika lehet. Az új iphone valószínűleg még nagyobb számú pixellel jön a kameráiban, de ami nagy újdonság lehet az a Force Touch, az érintés erősségét is érzékelő képernyő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.