Nagyon beállva vezetett autót John McAfee, letartóztatták

bűnügy
2015 augusztus 07., 16:58
comments 54

A férfi, aki egykor a világ legnagyobb vírusirtóvállalatáról volt ismert, egy ideje pedig rejtélyes gyilkossági gyanúk és drogbotrányok köthetőek inkább a nevéhez, most ismét felbukkant az amerikai sajtóban. Új otthonában, Tennesseeben vitte be a rendőrség vasárnap éjjel, mert tudatmódosító hatására vezetett és pisztoly is volt nála.

Ha valaki nem hinné, itt egy kicsit beszédes rendőrségi fotó:

mcaffe

McAfee a tőle megszokott stílusban, hosszú Facebook-posztban reagált, többek között arról, hogy frissen felírt Xanaxából tolt be párat, és az orvosa nem mondta, hogy nem vezethet bexanaxozva. Fegyver pedig mindig van nála, de ez jogilag teljesen rendben van. Majd viccelődött egy kicsit egy lövöldözésről, mintha lőttek volna egymásra a rendőrökkel, de ez alighanem nem történt meg. Biztos ami biztos, még megadta az illetékes rendőrség telefonszámát, és ha bárkinek további kérdése lenne, keresse Jamest. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.