Egy republikánus inkább kamu melegpletykát kezdett terjeszteni magáról, nehogy lebukjon valódi viszonyával

külföld
2015 augusztus 8., 18:30
comments 51

Todd Courser, a Republikánus Párt őrültkaukusza, a Tea Party Michigan állami törvényhozási képviselője

megpróbálta azt terjeszteni magáról, hogy egy melegprostituálttal randizgat, hogy elterelje a figyelmet titkos viszonyáról a szintén konzervatív családi értékeket valló republikánus képviselőtársával, Cindy Gamrattal.

Pechjére már arról kiszivárgott a felvétel, hogy egyik irodistáját a hamis pletykát terjesztő email elküldésére utasítja, így elég hamar lebukott.

Courser irodájában két felvétel is készült, ezeken hallani, ahogy a képviselő arra utasítja segédjét, Ben Grahamet, hogy egy anoním mailcímről küldjön a republikánus aktivisták levelezőlistájára egy levelet, amelyben indítson "komplett lejárató kampányt" ellene azzal vádolva, hogy egy férfi prostituálttal érték tetten.

Azt is elmondja, hogy erre miért van szükség. Azért, mert aznap ő és Gamrat, akivel szokatlan módon közös irodájuk volt, egy ismeretlen számról azonos szövegű sms-t kaptak. Az sms szövegéről nem beszél, de hangosan mereng azon, hogy valakinek fényképei, videója vagy hangfelvétele lehet róla és Gamratról.

Courser és Gamrat mindketten mélykonzervatívok, házasok, és a hagyományos családi értékeket hirdetik. Coursernek négy, Gamratnak három gyermeke van.

A két képviselő sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó azt, hogy viszonyuk volna, de nem is vitatták az időközben kirúgott Graham ezirányú állítását.

Courser amúgy kifejezetten lovagias volt, önmaga bemocskolásával valójában Gamratot próbálta menteni. Grahamnek azt magyarázta, hogy a melegprostis vád után aligha tud bármi olyannal előálni az sms küldője, ami felülmúlhatná azt, vagyis

a melegprostis botrány "immunizálná" Gamrat választóit.

(Via The Guardian, Detroit News)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt