Ilyen az, amikor az apa lepi meg az anyát a terhesség hírével

életmód
2015 augusztus 08., 18:27
comments 130

Van ez a videó, amit három nap alatt már 8,5 millióan láttak a Youtube-on, és amiről második megnézésre sem tudom eldönteni, hogy

inkább cuki, vagy inkább nagyon felkavaró.

Talán inkább cuki. De azért elég felkavaró is. Az mindenesetre egészen biztosan kiderül belőle, hogy ha nem akarsz meglepetéseket, akkor

érdemes lehúznod magad után a vécét.

A történet lényege, hogy Sam, a szemmel láthatóan túlpörgött családapa egy hosszúra nyúlt éjszakai műszak után otthona vécéjéből pipettáz össze egy mintára valót neje vizeletéből, hogy még neje előtt megtudhassa, hogy várnak-e még egy gyereket.

Várnak.

De erről nejének, Miának sejtése sincs, ezért nem is nagyon tudja mire vélni férje idióta viselkedését.

Így érünk el a videó egyetlen pillanatáig, ahol nem kavarogtak bennem a vegyes érzelmek, mert mindent felülírt a cukiság:

amikor Mia felfogja, hogy Sam nem tréfál,

hanem tényleg vizeletmintát vett a vécéből, és a pozitív terhességi teszt nem valami gonosz tréfa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.