Óriási csata megy Gattyán György Wikipédia oldalán

életmód
2015 augusztus 8., 5:42
comments 131

A milliárdos vállalkozónak valami vitája biztosan van az adóhivatallal, áruházában nem rég volt NAV razzia, az év elején pedig a Figyelő egy portugál cég miatti vizsgálatról írt vele kapcsolatban.

Ezekről az ügyekről Gattyán Wikipédia oldalán is volt szó. Úgy néz ki, hogy ennek a cégénél nem örültek, és elkezdték szerkesztgetni az oldalt. Illetve hát valaki, aki Gattyán emberének mondja magát.

A csata kívülről elég szórakoztató, ilyeneket írnak:

"Az "Adóelkerülési botrány" rész nem fedi a valóságot, tárgyi tévedések vannak. Az ügy bírósági szakaszban van, még nem született ítélet. Az akkori adókulcs mértéke sem valós. Célszerű ítélethirdetés után újraírni a bekezdést."

aztán

"Visszavontam Bencemac (vita) szerkesztését (oldid: 16353600) -Jogilag inkorrekt tartalom miatt törlöm újra. Amennyiben törölni nem lehet, következő körben javítom, de így félrevezető)"

aztán

"A Docler Holding részéről próbálom szerkeszteni az oldalt. A jogi osztályunk sem tartja helyesnek. Attól, hogy van forrása a bekezdésnek, még az a forrás lehet téves, helytelen. Lezáratlan jogi ügy lévén, nem szeretnék bővebben érvelni."

Annyira jól érti az internetet, aki ezt csinálja, hogy azt el sem tudom mondani. Főleg mert lezáratlan jogi ügyről van szó.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt