Óriási csata megy Gattyán György Wikipédia oldalán

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A milliárdos vállalkozónak valami vitája biztosan van az adóhivatallal, áruházában nem rég volt NAV razzia, az év elején pedig a Figyelő egy portugál cég miatti vizsgálatról írt vele kapcsolatban.

Ezekről az ügyekről Gattyán Wikipédia oldalán is volt szó. Úgy néz ki, hogy ennek a cégénél nem örültek, és elkezdték szerkesztgetni az oldalt. Illetve hát valaki, aki Gattyán emberének mondja magát.

A csata kívülről elég szórakoztató, ilyeneket írnak:

"Az "Adóelkerülési botrány" rész nem fedi a valóságot, tárgyi tévedések vannak. Az ügy bírósági szakaszban van, még nem született ítélet. Az akkori adókulcs mértéke sem valós. Célszerű ítélethirdetés után újraírni a bekezdést."

aztán

"Visszavontam Bencemac (vita) szerkesztését (oldid: 16353600) -Jogilag inkorrekt tartalom miatt törlöm újra. Amennyiben törölni nem lehet, következő körben javítom, de így félrevezető)"

aztán

"A Docler Holding részéről próbálom szerkeszteni az oldalt. A jogi osztályunk sem tartja helyesnek. Attól, hogy van forrása a bekezdésnek, még az a forrás lehet téves, helytelen. Lezáratlan jogi ügy lévén, nem szeretnék bővebben érvelni."

Annyira jól érti az internetet, aki ezt csinálja, hogy azt el sem tudom mondani. Főleg mert lezáratlan jogi ügyről van szó.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.