Ifj. Lomnici Zoltán: Aki a jogsértő határátlépőket* védelembe veszi, az jogsértést vesz védelembe

POLITIKA
2015 augusztus 10., 09:38
comments 606

Ha kell, akkor tovább szigorítanák Magyarországon a menekültekkel kapcsolatos szabályokat, mondta el ifj. Lomnici Zoltán a Kossuth Rádió Vasárnap reggel című műsorában. Az alkotmányjogász és a CÖF szóvivője szerint az,

"aki a migránsokat jogsértő határátlépőket védelembe veszi, az jogsértést vesz védelembe."

Lomnici elmondta még, hogy véleménye szerint

"a bevándorlók nem csak egészségügyi kockázatot jelentenek, hanem jelenlétük közrendvédelmi problémákat is felvet."

Elképesztő.

Update, augusztus 31.: A cikk forrásául szolgáló, CÖF-közeli Polgárportálon korábban a migráns kifejezés szerepelt, de tévesen, ifj. Lomniczi Zoltán jelezte, hogy ő a 'jogsértő határátlépő' kifejezést használta, így a cikket e szerint módosítottuk.

(Polgárportál)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.