Megfulladt a húsz éves lány, mert az apja nem engedte, hogy idegen férfiak nyúljanak hozzá

A dubaji rendőrkapitányság egyik helyettes parancsnoka beszélt az esetről az Emirates 24/7-nek. Ahmed Burqibah szerint nem csak őt, de sok kollégáját is megrázta ez a történet.

Egy turistaként érkezett ázsiai család volt kinn a tengerparton, a gyerekek benn úsztak a vízben, amikor hirtelen a 20 éves lány rosszul lett, fulladozni kezdett és segítségért kiáltott.

A partszakaszon két életmentő is dolgozott ekkor, azonnal a lány segítségére siettek. Ugyanakkor nem tehettek semmit, mert a lány apja megakadályozta őket ebben. Szerinte ugyanis, mivel idegen férfiakról van szó, ha lányához érnének, ezzel megbecstelenítenék. Ez a döntése pedig a lány életébe került.

A férfi kifejezetten nagydarab és erős ember volt, képes volt addig birkózni és küzdeni a mentőkkel, amíg a lány tényleg megfulladt. Közben is azt mondta a rendőrkapitány szavai szerint, hogy inkább haljon meg a lánya, mint hogy idegen férfiak érintsék.

A férfit a dubaji rendőrség letartóztatta, amiért megakadályozta az életmentőket, hogy a dolgukat végezzék. (Emirates 24/7)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.