Megverték Kálmán Csillát egy balatonfüredi diszkóban

bűnügy
2015 augusztus 10., 10:17
comments 724

A 26 éves fitneszmodell a Facebookon írta meg, hogy egy balatonfüredi szórakozóhelyen a betonnak lökték a fejét, és úgy megsérült, hogy kórházba kellett vinni. Úgy tudja, egy 35 fős afrikai orvostanhallgatókból álló csoport támadta meg.

https://veol.hu/hirek/tomegverekedes-fureden-1718676 Hát, sajnos èn jòl megjàrtam. Tegnap egy füredi szòrakozòhelyen...

Posted by Csilla Kálmán on Sunday, August 9, 2015

 

A veol.hu azt írta, hogy a szórakozóhelyen vasárnap hajnali 4 óra körül tört ki tömegverekedés, és a rendőrség a helyszínre ment. Kiderült, hogy egy ünneplő nagyobb társaság és a szórakozóhely néhány vendége között alakult ki szóváltás, amiből verekedés lett. Összesen 7 ember ellen indult rendőri eljárás, közülük ötöt előállítottak – közölte a rendőrség, ami csoportos garázdaság miatt nyomoz. (via Borsonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.