Állítólag nem kizárt, sőt, talán lehetséges, hogy Mészáros Lőrinc veszi meg az egerszalóki szállodát

POLITIKA
2015 augusztus 11., 06:30
comments 50

Térségbeli pletykák és iparági informátoraik információi alapján azt írja a Népszabadság, hogy

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és miniszterelnöki bizalmas vásárolhatja fel az egerszalóki Saliris Hotelt.

A 200 szobás, négycsillagos szálloda jelenleg a 2012 óta felszámolás alatt álló Szalók Holding Zrt. tulajdona. A cég felszámolója, Nagy László szerint egyelőre megtippelhetetlen, hogy mikor adhatják el a szállodát, mert jelenleg még több per is zajlik, és ezek kimenetele befolyásolhatja az értékesítést.

Annyi bizonyos, hogy a szálloda négy igazgatóját is leváltották az elmúlt hetekben, ami csak tovább fűti a pletykákat. (Via Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.