A Daily Mail beszólt Beckhaméknek, mert négyéves lányuk még mindig cumizik. Beckham visszaszólt

külföld
2015 augusztus 12., 06:49
comments 67

A Daily Mail vasárnap gigantikus cikket szentelt egy elkapott fényképnek, amelyen David Beckham és négyéves lánya, Harper sétálnak Hollywoodban úgy, hogy Harper szájában cumi van.

Cumi, értik? Egy kisgyerek, cumival!!!

Világ botránya!

A lap "szakértőket" is megszólaltató cikkében már-már azzal vádolta Beckhaméket, hogy

beszédképtelen, kószafogú szörnyet nevelnek gyerekükből,

akinek ennyi idősen már nem kéne cumiznia. Egyikük, egy bizonyos Clare Byam-Cook egészen odáig ment, hogy már háromhónapos korában ki kellett volna tépni a cumit Harper szájából. "David és Victoria csodálatos szülőknek tűnnek, és biztos minden figyelmet megadnak Harpernak, de tetszik-e vagy sem, ők példaképek is, és ha az emberek ezt látják, a végén még azt gondolhatják, hogy ez normális" - mondta.

Mondjuk azért sikerült találniuk egy olyan szakértőt is a rengetegből, aki szerint vannak olyan helyzetek, például a stresszel járó nyilvános szereplések, amikor Harpernak igenis szüksége lehet a cumira. Judy Reith szerint amúgy is

"a szülő dolga eldönteni, hogy a gyermeke mikor áll készen rá, hogy feladja a cumizást. A lényeg, hogy szeretetve és biztonságban érezze magát, képesnek arra, hogy kapcsolatot teremtsen az őt körülvevő világgal".

Beckham és szintén világhírű neje, Victoria szokva lehetnek a bulvársajtó felhajtásához - végül is a lapokban olvashattak már arról is, hogy hogyan csalják egymást, még mielőtt ugyanazokban a lapokban szuperszülőkké váltak volna. Nem is reagáltak eddig semmire. De most a Mailnek sikerült kiprovokálnia a választ. Beckham az Instagramján posztolta válaszát:

"Miért gondolja bárki, hogy kritizálhat egy szülőt a gyerekei miatt anélkül, hogy tisztában volna a tényekkel?? Akinek van gyereke, az pontosan tudja, hogy ha a gyerek nem érzi jól magát, lázas, akkor mindent megteszel, hogy jobban érezze magát, és erre a cumi a legjobb. Szóval, aki kritizál, az jobban tenné, ha kétszer is meggondolná, hogy mit mond mások gyerekéről, mert egyáltalán nincs joga hozzá, hogy bíráljon" - írta.

(Via The Daily Beast. Címlapkép: David Beckham / Twitter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.