Elkészült az MTK új himnusza!!!

futball
2015 augusztus 12., 08:23
comments 126

Már majdnem sikerült megbarátkoznom kedvenc csapatom, az MTK szörnyűséges klubhimnuszával, a méltán elfeledett Bon-Bon zenekar adekvátan címzett "Hajrá, MTK!"-jával, mire a klubvezetés idénre új himnuszt rendelt be Oláh Ibolyától és Szűcs Norberttől.

Az új himnusz úgy kezdődik, ahogy egy temetői menet indul, és bár később kicsit agresszívabbá válik, kábé annyira lehet tűzbe jönni tőle, mint a magyar bajnokság bármelyik mérkőzésétől.

Nem is nagyon szaporítanám a szót, hallgassák meg maguk is azt, amit ezentúl évente vagy egy tucatnyiszor kell majd halljak:

Illetve még annyit hozzáfűznék, hogy az MTK-nak amúgy van nem hivatalos himnusza is. Maroknyi, de annál lelkesebb szurkolótáborunk igazi remekművet alkotott olyan prozódiai barvúrokkal, mint:

1888 óta, MTK, a kék-fehér csóda.

(Via MTK.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.