Az MLSZ megbüntette a Videotont és a Debrecent, mert bunkók voltak a szurkolóik

futball
2015 augusztus 13., 16:56
comments 87

A Debrecennek 400 ezer forintot kell fizetnie, mivel a Haladás elleni meccsen a hazai szurkolók egy része több alkalommal, visszatérően az ellenfél csapatát és szurkolóit gyalázta becsmérlő, megbotránkoztató rigmusokat kiabálva, valamint politikai tartalmú, más országot hátrányosan megkülönböztető és megbotránkoztató rigmusokat skandált.

Videoton azért kapott 300 ezer forintos pénzbüntetést, mert az Fradi elleni meccsen a hazai szurkolók számára kijelölt helyről más sportszervezetet és sportszakembert trágár rigmusokat skandálva szidalmaztak, politikai tartalmú, más országot hátrányosan megkülönböztető rigmusokat kiabáltak. Ráadásul valaki még a pályára is beszaladt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.