A torontói hüllőrajongó már nem bírt el a 150 krokodiljával, aligátorával és kajmánjával

ÁLLAT
2015 augusztus 14., 13:04
comments 18

Ezért hívta a hüllőállatkertet, hogy szedjék össze az – egyébként az otthonában nyilván törvényellenesen tartott – állatait, és vigyék el.

Négy nagy, zárható, masszív kamionnal vitték el a hüllőket, amik mind felnőttek voltak, és egy csomó 3 méteres is volt köztük. 20 önkéntes négy napja kellett a mentőakcióhoz.

krokodil aligátor vagy kajmán

Még az állatkert hüllőrajongó tulajdonosa sem értette, hogy lehet ennyire szeretni ezeket az állatokat, hogy valaki ennyit tartson belőlük. Az is rejtély, hogy eddig hogy sikerült ellátni őket. (CBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.