Dzudzsák: A Hertha elsőbbséget élvez

2015 augusztus 14., péntek 6:43
41

Egyre nagyobb az izgalom, hogy legjobb magyar játékos a török bajnokság hatodik helyezettéhez, vagy a Bundesligából majdnem kieső csapathoz igazol-e le. Az isztambuli Bursaspornál tett látogatásról számolt be Dzsudzsák Balázs az NSO-nak, a törököktől türelmet kért és kapott is, de inkább Berlinbe menne. Ahol meg egyelőre nincsen pénz rá. A focistát viszont már nem érdeklik a fanyalgók.

„Lehet itt okoskodni, hogy »ez visszalépés lenne« vagy hogy »megint a pénzt választom«, de őszinte leszek: már nem érdekel, ki mit gondol. Azok után, amit akkor kaptam, amikor az Anzsiba szerződtem, semmivel sem tudnak megbántani. Egyébként nem is értem, miért kellene szégyellnem, hogy a negyedik vagy ötödik számú török klub hív. Lehet engem szidni, de azt senki se feledje, hogy még mindig a Dinamo Moszkva játékosa vagyok.És pillanatnyilag olyan sok ajánlatom nincs, hogy válogassak a kérők között."

Dzsudzsákkal nem hosszabbított a Dinamo Moszkva, a hétvégén már valószínűleg a második csapatban játszhat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt