Jelenleg ő a legöregebb macska a világon

Tbg
dráma
2015 augusztus 14., 14:47
comments 101

Corduroy, egy oregoni macska a legöregebb cica jelenleg a világon a Guinness Rekordok szerint. A macsek egy oregoni farmon él főleg Cheddar sajton és egereken egy óriási farmon, amelynek gazdája, Ashley Reed Okura a gazdája.

Corduroy azóta a legöregebb macska, fajtáját tekintve egyébként Maine Coon, hogy kimúlt rangidős vetélytársa, a 27 éves Tiffany Two, aki San Diegóban kergette az egereket.

De sem Tiffany, sem Corduroy nincs a kanyarban sem, ha a Világon Élt Legöregebb Ismert Macska címéről van szó: az austini (Texas) Crème Puff 3 nappal élte túl 38. születésnapját. (TIME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.