Lemásztak a csatornába, hogy kincseket találjanak a szennyvízben, de végül csak sorsukra akadtak rá: a letartóztatásra

külföld
2015 augusztus 14., 12:19
comments 16

A két férfinek valahonnan az az ötlete támadt, hogy a New York-i szennyvízben rengeteg érték és kincs hánykolódhat, csak turkálni kell utána egy kicsit. Ezért lemásztak a csatornarendszerbe, és turkáltak egy kicsit. Nem találtak semmit, de a rendőrség felszínre érkezésük után letartóztatta őket.

Az ügynek van még egy harmadik gyanúsítottja, aki a városgazdálkodási osztályon dolgozott részmunkaidőben és a gyanú szerint ő segített felnyitni egy csatornát, hogy a két férfi bemászhasson.

A rendőrség szerint a két férfi abban bízott, hogy például ékszereket találhatnak a szennyvízben. Órákat szántak erre, hiába. Tiltott területre történő behatolással vádolják őket. (BusinessInsider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.