Még kevesebb drog lesz a Szigeten

Tbg
bűnügy
2015 augusztus 14., 16:28
comments 40

Két terjesztőre csaptak le ugyanis a rendőrök pénteken a III. kerületben. A dealerek nem lehettek elég óvatosak, ugyanis autójuk környékén

"erős marihuánaillat terjengett".

Az éppen arra közlekedő járőrök ezután alaposan átvizsgálták B. Szilárd (Hajdúszoboszló) és társa környezetét, és lefoglaltak "40 kábítószergyanús tablettát, két 10-10 lapkából álló bélyeget, 1,9 gramm fehér port, 1,1 gramm zöld növényi származékot, valamint 22,8 gramm fehér, zselés állagú anyagot, továbbá több mint százezer forint készpénzt".

B. Félix mellett egy 39 éves olaszt is lekapcsolt a jard, nála 9 zöld és 35 kék kábítószergyanús tabletta, valamint egy zacskóban 26, kristályos granulátummal töltött pakettet találtak.

A férfi folyamatosan ellenállt az intézkedés alatt, azt állította, hogy koffeines és taurinos tabletták vannak nála, írja az MTI. Őrizetbe vették őket. Még több feladat jut az alkoholnak! (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.