Még több pénzt szán a kormány az elképesztően sikeres Gyere haza, fiatal programra

POLITIKA
2015 augusztus 14., 04:47
comments 215

A jobbikos Farkas Gergely képviselőnek adott írásbeli válaszban beszél Tállai András államtitkár, hogy

"bővítené a kormány a Gyere haza, fiatal program 100 millió forintos keretét, és a célcsoportot is kiterjeszthetik, amennyiben népszerűnek bizonyul a kezdeményezés."

A siker eddig elég karcsú: tizenegy fiatalt sikerült hazacsábítani. A program lényege, hogy munkát keresnek és ajánlanak a hazatérőnek, kifizetik a repülőjegyét és egy évig havi százezer forintos támogatást adnak a lakhatáshoz. Tállai szerint eddig 177-en nyújtottak be regisztrációs kérelmet, igaz már ahhoz is be kell adni ilyet, ha a fiatal a program honlapján csak megnézné az álláshirdetéseket. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.