Vígjáték készül DSK szexbotrányáról

Tbg
a hetedik művészet
2015 augusztus 14., 16:44
comments 32

Film készül a Warner Bros. filmstúdióban Dominique Strauss-Kahn IMF-vezér szexbotrányáról, értesült a The Hollywood Reporter.

A forgatókönyvet Ben Kopit írja. A film egyelőre a The Libertine munkacímet viseli.

Strauss-Kahn a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója volt 2011-ig, amikor le kellett mondania, mert egy hotel szobalánya feljelentette nemi erőszak miatt. A gazdasági szakembert házi őrizetbe vették, de mivel a szobalány szavahihetősége megkérdőjeleződött, nem indult ellene eljárás.

A hollywoodi portál szerint a forgatókönyv a botrány komikus feldolgozása lesz.

A botrányt tavaly a Welcome To New York című filmjében Abel Ferrara is felidézte, amelyben Gerard Depardieu játszotta Strauss-Kahnt és Jacqueline Bisset a feleségét. (MTI/HR)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.