Egyszerűen ellepték az emberek a Szigetet pénteken

fesztivál
2015 augusztus 15., 08:00
comments 215

Az összes kiadható napijegy elfogyott a Szigeten péntek éjszaka, mikor a Marina and the Diamonds, a Kasabian és Avicii csapatta egymás után a Nagyszínpadon.

Gerendai Károly, minden idők főszervezője szerint bár az idén megnövelték 5 ezerrel a rendezvény kapacitását, már a megnövelt befogadóképesség sem volt elég, késő estére minden aznapra szóló napijegy elfogyott. A mínusz egyedik és nulladik napon, amikor nem teljes gőzzel megy a Sziget, 80 ezres a teltház, mivel nagyjából ennyien férnek el a Nagyszínpad előtt, de a rendes Sziget napokon, amikor már minden helyszín üzemel 90 ezer embert engednek be maximum.

photo_camera Aviciiiiiiiiii - Fotó: Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Így hát Robbie Williams-es nap után már másodjára került ki a bejáratra a teltház tábla, de először fordult elő, hogy a Sziget területén ennyien tartózkodtak egyszerre.- közölte barátsággal a Sziget Fesztivál Sajtóiroda.

Idén egyetlen nap alatt több mint kétszer annyi látogató, mint amennyien az első Szigetre kimentek 22 éve. Igaz, hogy akkor még Avicii sem volt sehol.

A szombat is erősnek ígérkezik, amikor a Kings of Leon lesz a Nagyszínpad fő fellépője -->

 

Hozzá kell tenni, hogy nagyot ment tegnap a Tábortűz presented by Erzsébet Utalvány nevű valami is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.