A dublini reptér éber őrei elkobozták egy kisgyerek fingópisztolyát

fegyver
2015 augusztus 16., 7:23
comments 55

Komoly fegyvert sikerült majdnem felcsempészni egy repülőgépre. A Minyon Fing Blaster a minyonok egyik hivatalos fegyvere, gombnyomásra finghangot hallat és még valamilyen, állítólag banánéra emlékeztető szagot ki kibocsát.

fing

Ezzel kezében szállt volna fel egy repülőre egy kisgyerek a dublini reptéren, de a hatóságok éberek voltak, és elkobozták az eszközt. Arra még lehetne hivatkozni, hogy mindezzel a többi utas utazási élményét akarták megóvni, de a hivatalos magyarázat szerint biztonsági fenyegetést láttak a fingófegyverben. Ebben nincs is semmi meglepő, a szabályok szerint minden fegyvermásolatot és játékfegyvert el kell kobozniuk, függetlenül attól, hogy az mennyire élethű vagy hogy fingot lő-e épp ki.

Ugyanakkor a hatóság biztos helyre tette a fingvetőt, és a gyermek visszakaphatja, ha visszatér Írországba. Ahol mostanában egyre több gond van a minyonokkal, múltkor egy hatalmas felfújható példány okozott közlekedési galibát. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt