A dublini reptér éber őrei elkobozták egy kisgyerek fingópisztolyát

Komoly fegyvert sikerült majdnem felcsempészni egy repülőgépre. A Minyon Fing Blaster a minyonok egyik hivatalos fegyvere, gombnyomásra finghangot hallat és még valamilyen, állítólag banánéra emlékeztető szagot ki kibocsát.

fing

Ezzel kezében szállt volna fel egy repülőre egy kisgyerek a dublini reptéren, de a hatóságok éberek voltak, és elkobozták az eszközt. Arra még lehetne hivatkozni, hogy mindezzel a többi utas utazási élményét akarták megóvni, de a hivatalos magyarázat szerint biztonsági fenyegetést láttak a fingófegyverben. Ebben nincs is semmi meglepő, a szabályok szerint minden fegyvermásolatot és játékfegyvert el kell kobozniuk, függetlenül attól, hogy az mennyire élethű vagy hogy fingot lő-e épp ki.

Ugyanakkor a hatóság biztos helyre tette a fingvetőt, és a gyermek visszakaphatja, ha visszatér Írországba. Ahol mostanában egyre több gond van a minyonokkal, múltkor egy hatalmas felfújható példány okozott közlekedési galibát. (Mashable)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.