Ellepte a víz a Margit körutat a 444 előtt

időjárás
2015 augusztus 17., 16:58

A több hét kánikula után olyan ez a nagy vihar, hogy már-már Pintér Sándor halhatatlan szavai („emberemlékezet óta nem volt ilyen idő”) juthatna róla eszünkbe. Kutya legyek, ha nem lepték el a környéket a buzgárok.

A Balaton környékén több helyen térdig ér a víz, és a délutáni heves esőzés miatt még a Margit-híd budai hídfőjénél lévő szerkesztőségünk előtt terepjáró kell ahhoz, hogy normálisan lehessen közlekedni. De a Westend is beázott.

Fotókat a nagy esőről a megirom@444.hu-ra lehet küldeni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.