Jön még, ahonnan tegnap jött!!4 Ma is rengeteg eső eshet

Alig, hogy felébredtünk ebből a rémálomból, ami tegnap történt a fővárosban, az Országos Meteorológiai Szolgálat máris azt mondja, hogy

ácsi!

Kedden is jöhet az, ami hétfőn volt. Szinte az egész országra figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás és nagy mennyiségű eső miatt. Több mint 20 milliméternyi csapadék hullhat Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyére, valamint Budapestre a felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a várható felhőszakadások miatt.

A Dunától keletre szinte biztos, hogy zivataros idő lesz,  rövid idő alatt 20-40 milliméternyi eső is hullhat. Az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben néhány helyen ennél is több, akár 40-60 milliméternyi csapadék is lezúdulhat.

Legalább a hőmérséklet emberhez méltó lesz: délután 20-26, este 16-21 fok várható. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.