Jön még, ahonnan tegnap jött!!4 Ma is rengeteg eső eshet

időjárás
2015 augusztus 18., 06:13
comments 37

Alig, hogy felébredtünk ebből a rémálomból, ami tegnap történt a fővárosban, az Országos Meteorológiai Szolgálat máris azt mondja, hogy

ácsi!

Kedden is jöhet az, ami hétfőn volt. Szinte az egész országra figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás és nagy mennyiségű eső miatt. Több mint 20 milliméternyi csapadék hullhat Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében. Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyére, valamint Budapestre a felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a várható felhőszakadások miatt.

A Dunától keletre szinte biztos, hogy zivataros idő lesz,  rövid idő alatt 20-40 milliméternyi eső is hullhat. Az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben néhány helyen ennél is több, akár 40-60 milliméternyi csapadék is lezúdulhat.

Legalább a hőmérséklet emberhez méltó lesz: délután 20-26, este 16-21 fok várható. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.