Meg akart védeni egy fegyeverboltot a világdzsihádtól, de végül csuklón lőtte saját magát

fegyver
2015 augusztus 19., 19:45

Egy oklahomai férfi épp egy muszlimmentes fegyverbolt előtt őrködött kedden, mikor a nagy járőrözés közben elejtette a 45-ös Coltját, és csuklón lőtte saját magát.

A helyi seriff szerint a férfi nem szenvedett súlyos sérüléseket, de arról inkább nem mondott semmit, hogyan lehet fegyvere olyannak, aki ennyire bénán bánik vele.

Elmondta, hogy korábban is látta már ezeket az arcokat, akik az ujjukat a ravaszon tartva várakoztak a bolt előtt. A seriff szerint láthatóan fogalmuk sincs arról, hogy kell biztonságosan bánni a fegyverekkel.

Az egy másik kérdés, hogy miért kellett őrködni a bolt előtt. Chad Neal, a tulaj elmondta, hogy egy rakás fenyegetést kapott már mióta kitiltotta a boltjából a muszlim vallásúakat, mert így akarják megakadályozni a világdzsihádot. (Foreign Policy)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.