Saul fia: túl a 80 ezer nézőn

FILM
2015 augusztus 20., 09:42
comments 201

Átlépte a 80 ezres nézőszámot a Saul fia - erről a film forgalmazója, a Mozinet számolt be ma reggel Facebook-oldalán. A filmet június 11-én mutatták be Budapesten, és két és fél hónap alatt gyűjtött össze ennyi nézőt. A Saul fia nemrég Cannes-ban megnyerte a zsűri nagydíját és a rangos FIPRESCI-díjat is elvitte.

FRANCE-CINEMA-FILM-FESTIVAL-CANNES

Nagy kérdés volt ugyanakkor, hogy a "nagyközönség" hogyan fogadja majd a sok szempontból nehezen befogadhatónak illetve feldolgozhatónak titulált alkotást, de a jelek szerint elég sokakat megfogott Nemes László első filmje. 

Két nappal ezelőtt tudódott ki, hogy a film rendezője leszerződött a United Talent Agency-hez, amely az egyik legismertebb filmművész-ügynökség, amelynek kötelékéhez olyan világsztárok tartoznak, mint például Ethan és Joel Cohen.

(Facebook)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.