Új évad jöhet a Fekete Viperából

a hetedik művészet
2015 augusztus 23., 18:02
comments 139

A nyolcvanas évek nagyon vicces és nagyszerű brit sorozata térhetne vissza. Legalábbis erről beszélt az idióta szolgát, Baldrickot alakító Sir Tony Robinson. Az igazi probléma, hogy gondot okozhat a sorozat óta a Dr House szerepének köszönhetően világsztárrá váró Hugh Laurie gázsiját előteremteni, viccelődött a 69 éves Robinson.

A színész az egykori stáb gyakorlatilag minden tagjával beszélt már, és mind benne lennének a folytatásban.

A Fekete Vipera főszereplője Rowan Atkinson volt, aki ekkor még a Mr. Bean előtt állt, de játszott a sorozatban Stephen Fry is. Az összesen négy évadot megélt sorozat nagyokat ugrált az időben, az első évad még a középkori Angliában játszódott, a negyedik pedig már az első világháborúban.

A kockázatát a folytatásnak Robinson is látja, hiszen tudja, hogy az emberek hatalmas elvárásokat támasztanának a sorozat felé. Mivel nem csak az eredeti sorozatra emlékeznek ilyenkor, hanem saját akkori életükre is. Ez pedig komoly veszély.

A Fekete Vipera amúgy tényleg óriási sorozat volt, interneten állítólag minden része megtalálható. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.