Füstölt a pilótafülke - visszafordult Ferihegyre egy Párizsba tartó gép

baleset
2015 augusztus 24., 07:43
comments 32

"Kisebb gond" akadt egy Air France gép kokpitjében, ezért a francia légitársaság gépe visszafordult a levegőben és visszatért a Liszt Ferenc reptérre.

Az AFR1695-ös jelzésű Budapest-Párizs járata reggel háromnegyed 7 körül szállt fel 132 utassal Párizs felé, de alig valamivel ezt követően a pilótafülkében füst keletkezett.

A gép útvonala. Aiportal.hu / flightradar24.com.

A gép nagyjából Tata felett járt, amikor a pilóták vészhelyzetet jelentettek és visszafordították a repülőt. A meghibásodást feltehetően az egyik műszerfal monitorának meghibásodása idézte elő, de a füst végül még visszatérés előtt megszűnt a pilótafülkében. A gép végül biztonságosan landolt Budapesten és azóta újra elindult a francia főváros felé.

(hvg.hu / airtportal.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.