Ha ma csak egy Ki Mit Tube-os videót nézel meg

Ki Mit Tube
2015 augusztus 24., 13:34
comments 84

Akkor az imagiSHOW nevű websorozat (?) trailere legyen.

Persze nem hibátlan, én már majdnem lekapcsoltam, de 50 (!) másodperc után elkezdenek történni benne a dolgok, megjelennek szereplők, és olyan érdekesnek tűnik az egész. Mondjuk 800 nap anyagából akkor is össze lehet vágni lehet vágni másfél izgalmas percet, ha egyébként évekig nem történt semmi.

Egyáltalán, van ma Magyarországon jó websorozat? Angolul a New York-i fűdealerről szóló High Maintenance nagyon vicces.

Jó, azért van egy másik videó is, a Magidom nevű csapat klipje. Ők főleg azért kerültek be, mert nagyon érdekel, hogy mi a kép jobb szélén látható hangszer neve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.