Hölgyeim és Uraim: íme az ország legidiótább körforgalma

építészet
2015 augusztus 24., 09:21

Az új magyar mérnöki csodára garantáltan balesetveszélyes a behajtás.

Hevesen építik a 31-es utat, és a múlt héten már elkészült a körforgalom, de hogyan!

A körforgalom előtt állt egy villanyoszlop, amit csak simán körbeaszfaltoztak, így az most ott áll az úttesten.

Ötlet és kivitelezés: 10/10

Használható a körforgalom Hevesen – Ismét útlezárásra kell számítaniÚjabb szakaszához érkezett a 31-es főút felújítása...

Posted by HEVESI HÍRPORTÁL on Wednesday, August 19, 2015

Persze csak részlegesen adták át a forgalomnak a szakaszt a Hevesvezekény felé vezető útig, gondolom előbb-utóbb elviszik azt az oszlopot, de az aszfaltozás így is szép munka volt.

Update: „A NIF Zrt. felszólította a kivitelező Colas Zrt.-t, hogy a villanyoszlopot a hét végéig helyezze át, az útszakasz helyreállítását végezze el, és a balesetveszélyes állapotot szüntesse meg” – közölte Loppert Dániel kommunikációs igazgató.

(Egri Ügyek via Tahó autósok Egerben, címlapkép: Andrew Bossi [CC BY-SA 2.5] / Wikimedia Commons)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.