https://img.444.hu/sorozat.png

Infografikán látható, melyik sorozatoknak sikerült jól a fináléja, és hol rontották el nagyon az egész végét

FILM
2015 augusztus 24., 14:56
comments 174

Ugyan a Geekz nemrég összeszedte kedvenc sorozatbefejezéseiket, de most egy egészen másfajta megközelítés bukkant fel Imguron, hála egy Reddit-usernek: fogta a már befejeződött sorozatok IMDB-pontjait, és megnézte, hogy hogyan alakul az egész sorozat átlagértékélése a záró epizód értékeléséhez képest.

A felső képen a legnagyobb különbség szerint vannak listázva a sorozatok, ahol a fekete pötty jelöli a sorozat összes részére adott értékek átlagát, a nyíl vége pedig a finálé pontját. Ha zöld a nyíl, akkor a zárás leelőzte a sorozatátlagot, ha piros, akkor csalódást okozott. A második képen a legjobban értékelt sorozatok szerint van rendezve a lista, a harmadikon meg szimpla ábécésorrendben. A képek kattintásra nagyobbak lesznek.

sorozat02

sorozat03

(via DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.