Már Románia felől is jönnek a bevándorlók

határ
2015 augusztus 24., 05:33
comments 253
photo_camera Fotó: police.hu

Eddig tartott a Gyoda csodája: Csongrád megyében vasárnap 26 csoportban 1199 illegális bevándorlót (117 gyereket) fogtak el, Bács-Kiskun megyében pedig csütörtök óta 330-at, tehát az egyébként könnyen átvágható vagy megmászható kerítés egyelőre nem váltotta be a reményeket. Ráadásul meg is kerülhető: vasárnap 3:40-kor a biharkeresztesi rendőrök a román határnál lévő Bedőnél vettek észre két, magát mauritániai állampolgárnak valló férfit, akik nem tudták magukat igazolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.