Meghalt Nagy Sándor

POLITIKA
2015 augusztus 24., 13:11
comments 188

Ma rövid, súlyos betegség után 68 évesen elhunyt Nagy Sándor MSZP-s politikus, a Miniszterelnöki Hivatal egykori politikai államtitkára – közölte a család az MTI-vel. A temetéséről később intézkednek.

photo_camera Fotó: parlament.hu

Az 1946-ban született Nagy Sándor a Marx Károly Közgazdaság-tudományi Egyetemen, ipar szakon szerzett diplomát 1970-ben, és már elsőévesként, 1966-ban belépett az MSZMP-be.

A rendszerváltás előtt előtt és utána is volt országgyűlési képviselő, de tagja volt az MSZMP Központi Bizottságának is. 1994 és 2006 között az MSZP országgyűlési képviselőjeként volt a parlament tagja.

1998-ban az MSZP alelnöke volt, tisztségét kevesebb mint egy évig töltötte be. A párt honlapja szerint Nagy Sándor a szocialista platformnak mostanáig alelnöke volt. 2002 és 2006 között a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkáraként dolgozott.

A Szakszervezetek Országos Tanácsában (SZOT) több vezető pozícióban is dolgozott. 1990-től a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.