Orvvadász volt a kenderesi férfi, ergo gidákat tartott az ólban

ÁLLAT
2015 augusztus 26., 07:15
photo_camera Fotó: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság orvvadászat miatt indított büntetőeljárást F. Attila kenderesi lakos ellen. A 27 éves férfi 2 hónapja állami vadászterületen két újszülött őzgidát befogott, azokat hazavitte, és a házának udvarán egy ólban tartotta. A kisújszállási rendőrök találták meg őket, és adták át a vadásztársaság képviselőjének. A suta és a bak gidáknak sérülései nincsenek, de azok emberhez szoktak, ezért már nem lehet őket szabadon engedni. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.