Ellopott egy kocsit, majd kiugrott, és bebújt egy bokorba alvást színlelni

bűnügy
2015 augusztus 27., 10:17
comments 22

K. István 39 éves budapesti lakos és ismeretlen társa vasárnap 1:50-kor a XIII. kerületi Szekszárdi és Tomori utca kereszteződéséből ellopott egy osztrák rendszámú autót.

Egy közelben lakó férfi észrevette, és szólt a rendőrségnek. Az angyalföldi járőrök rövid időn belül, a helyszín közelében megpróbálták megállítani az autót, de K. István több szabálysértést elkövetve megpróbált elmenekülni, majd a Tomori utcában kiszállt az autóból, és befutott egy ottani parkba.

A rendőrök körbezárták és átvizsgálták a területet, így az egyik bokorban meg is találták a férfit, aki alvást színlelt. K. István a bűncselekmény elkövetését tagadta.

Előállították, kihallgatták, és előzetesbe is került. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.